Sunday, February 27, 2022

Det kan låta vansinnigt att ta upp tidigare frågor

1. Ställ in

Du kanske tror att du ställer in, men närhelst din medbrottsling pratar, fokusera på dina funderingar. Vad tänker du på? Kan man säga att du verkligen ställer in dig? Kan det sägas att du räknar ut ditt svar? Har du blockerat ut? Genuint lyssnande kräver mycket ansträngning, men det är en gåva till individen som känner sig uppskattad.

Vid den tidpunkt då du verkligen ställer in dig, känner den andra individen sig uppskattad, betydelsefull, liknande saken. Dessutom, är det inte en gåva du behöver ge din medbrottsling? Det kostar ingenting; vinsterna är dock bortom värdet. Genuint lyssnande är förkroppsligandet av tillgivenhet.

I kväll, ställ en förfrågan till din medbrottsling, och ställ sedan in den på riktigt. Försök att inte bli avskräckt förutsatt att din hjärna slingrar sig kort, ta tillbaka den och centrera den igen. Din medbrottsling kommer att upptäcka din medvetenhet och vara tacksam.

Sök med länk: https://callgirlharidwarr.in/

2. Släpp gamla problem

Det kan låta vansinnigt att ta upp tidigare frågor och skadestånd under en konflikt, men par gör det hela tiden. Det är normalt att en medbrottsling säger: "Kom ihåg när du bröt den där behållaren och du sa att du skulle ersätta den och det kommer du aldrig att göra? Du är lika otäck som du kunde förvänta dig!" Medbrottslingen blickar förbluffad. "Men det var 17 år tidigare! Av vilken anledning skulle du säga att du tar upp det vid det här laget? Eftersom jag av en slump tappade din kopp och bröt den?" Du kan se att detta snabbt kan öka.

Det finns inte en enda förklaring till att lyfta det förflutna. Fråga dig själv: "Varför bry dig? Vad försöker jag uppnå? Försöker jag åtgärda problemet eller förvärra det?" Gamla frågor har ingen betydelse i nuet. Släpp dem. Fokusera på nutid och plats.

Det primära problemet är: gör din relation mer grundad, inte försvaga den.

3. Kärlek betyder att du måste säga att du är ledsen

I filmen Love Story från 1970, komponerad av Erich Segal, finns det en scen där Jenny, spelad av Ali Mac Graw, säger till Oliver, spelad av Ryan O'Neil, "Gör det inte, kärlek innebär att man aldrig säger att du är ledsen. " Jag kan inte låta bli att hålla med.

Individer begår fel. Det är fantastiskt att be om ursäkt. Förutom ett falskt uttalande om ånger, men ändå ett giltigt, uppriktigt uttryck för ånger. Försonande känslor går ganska långt för att fixa ett havererat förhållande. I händelse av att du är utanför basen, säg det. Skulle inte skämta om detta. Se till att individen förstår att du ställer till rätta.

Du kommer inte att visa att du är maktlös när du säger att du är ledsen. Inte uteslutande kommer du att godkänna din medbrottslingas känslor, du kommer att få respekt. Utan tvekan kommer din medbrottsling att erbjuda något i stil med "Det är OK. Jag inser att du inte antydde det." Gör ändringar när du verkligen vill. Din medbrottsling kommer att kolla upp dig med de omtänksamma ögon du vill ha.

Sök med länk: https://callgirlharidwarr.in/call-girls-in-rishikesh/

Sista tankar

Kärlek är det mest fantastiska på planeten. Att vara omhuldad är den mest häpnadsväckande gåvan du kan ge. Allt hjärta vacklar, fjärilarna i tarmen och de knäppande knäna kan inte ersätta certifierade avgudande demonstrationer.

Försök att inte tillåta att ditt förhållande tas om hand genom att bara hänga ihop en massa ord. Det krävs betydligt mer än så. Det krävs ett åtagande, en åtgärd och ett beslut. Gjort igen och igen.

Du har allt du verkligen vill ha här. Det är början du verkligen vill komma till slutmålet för din relation. Förutsatt att ditt förhållande har upplevt ett fysiskt problem, kör ovanstående tips i sju dagar, en månad. Se vad som händer.

Jag ser en andra speciell första natt i din framtid.

Om du vill veta mer om kärlek, besök vår betrodda länk nedan.

http://trishadehradun.in/

http://akankshagurgaon.in/

http://callgirlsinharidwar.com/

http://callgirlsinpunee.in/

https://muskangirlsdwarka.in/

http://callgirlsmanali.com/

https://escortsindwarkaa.in/

http://rishikeshgirls.in/

http://shipranoida.in/

https://callgirlsandheri.in/

https://girlsingurgaon.in/

https://girlsinindirapuram.com/

http://mumbaimodels.org/

https://callgirlgurgaon.in/

https://callgirlrishikesh.in/

https://callgirlharidwar.in/

https://callgirlujjain.in/

https://callgirlsaket.in/

https://singledate.in/

https://callgirlmussooriee.in/

https://callgirlharidwarr.in/

https://callgirlsudaipur.in/

https://callgirlsodala.in/

No comments:

Post a Comment

Emma, ​​oavsett om detta är en direkt följd av att vardagen

Varför har jag slutat med sex? Det finns ingen uppenbar förklaring till varför individer slutar sex ännu "ett betydande antal av oss an...