Tuesday, February 15, 2022

För man vet att genom att tvinga i ett sådant fall kan andra problem uppstå.

kärlek är en konst


Du bör också ha förmågan att ge kärlek. Förmågan att ge kärlek innebär att bli kär. Försök inte bara. Kärlek är inte en handling; det är ett sinnestillstånd. Du måste leva i det villkorslöst. Titta, jag är här för dig villkorslöst. Nu är det upp till dig att komma hit och acceptera det. Människor kan förstå dig bättre på grund av din inre styrka. På samma sätt kan du inte tvinga någon att förklara att du älskar dem väldigt mycket. Du måste låta lite tid gå för att allt Call girls in Mussooriee detta ska hända. För man vet att genom att tvinga i ett sådant fall kan andra problem uppstå.


Vad ska man göra när ingen älskar dig?


När människor ger dig kärlek och respekt, är du tvungen att agera artigt eftersom du inte vill göra dem upprörda. Men när de inte ger dig respekt och kärlek, kommer de inte att bli imponerade av ditt uttryck. De gör dig fri. Så nästa gång när någon inte ger dig kärlek och respekt, var inte ledsen, vet hellre att du har blivit fri från många formaliteter, bli självständig.


Varför tvivlar du på kärlek?


Tvivlar du bara på de positiva sakerna i ditt liv? Tvivla inte på negativa saker. Du tvivlar på någons ärlighet och tror på deras oärlighet. När någon är arg på dig tvivlar du inte på deras ilska. Men när någon säger att de älskar dig, då kommer tvivel och du börjar tänka "Vad? Älskar de mig verkligen?"

Vad ska man göra när någon tvivlar på din kärlek?


Med vem känner du dig egentligen bekväm och fri? Med dem som inte tvivlar på din kärlek, de som utan tvekan tror att du älskar dem. Är det inte?


När någon tvivlar på din kärlek och du måste bevisa din kärlek kontinuerligt då blir det en tung börda för dig. De ifrågasätter dig och vill ha en förklaring till var och en av dina handlingar. Det är en psykisk börda att ge en förklaring till vad man gör. Din natur är att ta bort bördan, eftersom du inte känner dig bekväm.


Du är alltid ett vittne. Du är lika mycket ett vittne till dina egna handlingar som andras.


Mot. När folk ber dig att förklara dina handlingar, talar Call girls in Dehradun de med en doership och påtvingar dig den doershipen. Det ger obehag.

Varken fråga eller ge förklaring.


Varför är kärleken ofullständig?


Sakha är livets och dödens följeslagare - den lämnar aldrig. Sakha behöver bara den älskade. Han bryr sig inte om kunskap eller befrielse. Kärlek är ofullständig på grund av längtan, begär. Hans kärlek är obegränsad och perfektion är aldrig möjlig i evighet. Hans kärlek är fullkomlig i evig ofullkomlighet. Det finns inget slut på kärlekens väg.


kärlek är den största kraften


Kärlek är den största kraften och den gör dig också helt svag. Det är därför Gud inte vill att din kärlek och tro ska växa längre. Med överdriven kärlek och lojalitet gör du Gud svag, så det är bättre för Gud att din tro och hängivenhet är mindre. Allt kommer att fortsätta som det är.


låt kärlek vara kärlek, ge inget namn


Låt kärlek bara vara kärlek. Ge inget namn åt kärleken. När du namnger kärlek blir det ett förhållande, och förhållandet begränsar kärleken.

Det finns kärlek mellan dig och mig. Låt honom bara vara. Om du namnger kärlek som bror, syster, mamma, pappa, guru, då gör du det till ett förhållande. Call girls in Manali Ett förhållande begränsar kärleken. Vad är din relation till dig själv? Är du din bror, make, fru eller mentor?


Låt kärlek vara kärlek. Ge honom inget namn.

No comments:

Post a Comment

Emma, ​​oavsett om detta är en direkt följd av att vardagen

Varför har jag slutat med sex? Det finns ingen uppenbar förklaring till varför individer slutar sex ännu "ett betydande antal av oss an...