Wednesday, February 2, 2022

vaccinationsserie. borde mötas. Masker

Covid-vaccination krävde 141 miljoner vacciner


Covid-vaccinationskampanjen pågår i snabb takt i landet och mer än 66 lakh covid-vacciner har administrerats under de senaste 24 timmarna. Med detta har den totala vaccinationen överstigit 141 crores. Unionsministeriet för hälsa och familjeskydd sa här på fredagen att under de senaste 24 timmarna har 66 lakhs nio tusen 113 Covid-vacciner Call girls in Indirapuram administrerats i landet.

Tillsammans med detta har 141 crores en lakh 26 tusen 404 Covid-vacciner getts fram till klockan 7 idag. Ministeriet sa att totalt 415 fall av den nya versionen av Covid i landet, Omicron, har rapporterats i 17 stater, av vilka 115 har kommit från infektion.

Maharashtra har det högsta antalet av 108 fall av Omicron. 79 personer har hittats smittade med Omicron i Delhi och 43 i Gujarat. Under de senaste 24 timmarna har 7189 nya fall av Covid-infektion rapporterats. För närvarande behandlas 77 tusen 32 Call girls in Delhi Covid-patienter i landet. Det är 0,22 procent av de infekterade fallen.

Under samma period har 7286 personer blivit befriade från Covid. Hittills har totalt tre crores 42 lakh 23 tusen 263 människor återhämtat sig från Covid. Återvinningsgraden är 98,40 procent. Under de senaste 24 timmarna har 11 lakhs 12 tusen 195 Covid-tester genomförts i landet. Totalt 67 crores 10 lakh 51 tusen 627 Covid-tester har genomförts i landet.

Vi har verktygen för att bekämpa Omicron

Vacciner

Vacciner är den bästa folkhälsoåtgärden för att skydda människor från covid-19, långsam överföring och minska sannolikheten för att nya former dyker upp.

Covid-19-vacciner är mycket effektiva för att förebygga Call girls in Gurgaon allvarlig sjukdom, sjukhusvistelse och dödsfall.

Forskare undersöker för närvarande Omicron, inklusive hur fullt vaccinerade personer skulle skyddas mot infektion, sjukhusvistelse och dödsfall.

CDC rekommenderar att alla som är 5 år och äldre skyddar sig mot COVID-19 genom att bli helt vaccinerade.

CDC rekommenderar att alla som är 18 år och äldre får en booster-spruta minst två månader efter deras första J&J/Jensen-vaccin eller sex månader efter att ha avslutat Pfizer-Bio Entech eller Modern a:s primära COVID-19-vaccinationsserie. borde mötas.

Masker

Masker ger skydd i alla avseenden.

CDC fortsätter att rekommendera att bära masker i offentliga inomhusmiljöer i områden med betydande eller hög smittspridning i samhället, oavsett Call girls in Noida vaccinationsstatus.

CDC ger råd om masker för människor som vill lära sig mer om vilken typ av mask som är rätt för dem baserat på deras omständigheter.

No comments:

Post a Comment

Emma, ​​oavsett om detta är en direkt följd av att vardagen

Varför har jag slutat med sex? Det finns ingen uppenbar förklaring till varför individer slutar sex ännu "ett betydande antal av oss an...